Kurssien seuranta CoinTracking-palvelussaStrategiani kryptovaluuttoihin sijoittamisessa on hodlaus eli sijoitusten pitäminen koskemattomana tapahtuipa valuuttojen kursseille mitä tahansa. Kurssien nousut ja laskut eivät hetkauta minua ja en ole paniikkimyymässä sijoituksiani tai tekemässä muitakaan hätiköityjä ratkaisuja.

Hodlatessa kurssien jatkuvasta seurannasta ei sinänsä ole hyötyä ja tälläisenä punaisena tammikuuna se voi olla hieman ahdistavaakin, mutta mielenkiinnon vuoksi käytän seurantaan CoinTracking-palvelua. Olen rekisteröinyt sinne ilmaisen tilin, jonka 200 enimmäistapahtumaa riittää tälläisessä pienessä sijoituksessa. Palveluun pääsee osoitteella: https://cointracking.info/

CoinTrackingin maksullisessa tilissä on enemmän ominaisuuksia, kuten tehtyjen kauppojen tuominen automaattisesti pörssistä, mutta euromääräiseksi muutettuna 118 euron (0,012 BTC) lähtöhinta on melko hintava. Kaikilla ominaisuuksilla varustettu elinikäinen käyttöoikeus maksaa viiltävät 2846 euroa (0,289 BTC).

Tietojen tuominen palveluun

Kaupankäynnin tiedot voidaan tuoda pörssistä CoinTrackingiin tiedostona. Lisäsin palveluun tiedot Binanceen siirretyistä varoista (DepositHistory.csv) ja siellä käydyistä kaupoista (TradeHistory.xlsx). Tiedot voidaan lisätä myös käsin, mutta se on hitaampaa ja mahdollistaa lukujen virheellisen syöttämisen.

Tietojen lisäämisen jälkeen CoinTracking näyttää valuuttojen arvot ja niiden muutokset. Tilastoissa on huomioitu ostokurssit ja kaupankäyntikulut.

Rumia lukuja visuaalisen kauniisti esitettynä

Kurssien seuranta

CoinTracking sisältää monipuoliset raporttityökalut, joista käytän Daily Balancea päivittäisten muutosten seurantaan. Luvut voidaan halutessa viedä tiedostoon.

Päivittäiset muutokset PDF-tiedostossa

Puhelimeen asennetulla CoinTracking-sovelluksella voi tarkastella kurssimuutoksia missä ja milloin tahansa. Sovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle.

Kurssien syöksy ei näytä yhtään paremmalta puhelimen näytöllä

Huomaat viimeistään siinä vaiheessa kurssien seuraamisen menneen yli, kun tunnistat itsesi seuraavan meemin miehestä.


Kommentit